1. P5
  2. P7
  3. Om XPENG
  4. Support
  5. Find os
Log på
      1. Hjem
      2. Fortrolighedspolitik
      FORTROLIGHEDSPOLITIK

      XPENGS FORTROLIGHEDSPOLITIK

      XPENG tager spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger meget alvorligt, og vi er fuldt ud forpligtet til at beskytte dit privatliv. I denne fortrolighedspolitik beskriver vi, hvem vi er, hvordan og til hvilke formål og på hvilket retsgrundlag vi behandler dine personoplysninger via XPENGs hjemmeside og app samt din oplevelse i butikkerne,  eller kontakt os via telefon eller e-mail osv., hvordan du kan udøve dine privatlivsrettigheder samt alle andre oplysninger, der kan være relevante for dig. En henvisning til “XPENG”, “vi”, “os” er en reference til XPENG European Holding B.V. og dets relevante associerede selskaber, der er involveret i indsamling, brug, deling eller anden behandling af personoplysninger.

      Vi har gjort vores bedste for at give dig alle oplysninger i et klart og læsbart format. Men hvis du har spørgsmål om vores brug af dine personoplysninger efter at have læst denne fortrolighedspolitik, kan du naturligvis altid kontakte os via de kontaktoplysninger, der er angivet i slutningen af denne fortrolighedspolitik.  

      Denne fortrolighedspolitik kan ændres over tid. De sidste ændringer af denne fortrolighedspolitik er foretaget den 19/05/2022.

      1. HVORNÅR GÆLDER DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK?

      Denne fortrolighedspolitik gælder for XPENGs behandling af alle personoplysninger om sine leverandører og forretningspartnere og kunder i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”). Denne fortrolighedspolitik omhandler ikke behandling af personoplysninger om ansøgere eller medarbejdere i forbindelse med deres ansættelsesforhold med XPENG.

      2. HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE PERSONOPLYSNINGER?

      Denne fortrolighedspolitik gælder for behandling af personoplysninger, hvor XPENG fungerer som dataansvarlig i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Denne fortrolighedspolitik angiver, hvilke personoplysninger der indsamles og bruges (behandles) af XPENG, til hvilket formål og til hvilke personer eller enheder dataene kan leveres.

      3. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI?

      Når vi leverer vores tjenester, har vi et behov for at behandle personoplysninger. Vi behandler typisk følgende personoplysninger, når du bruger vores APP eller hjemmeside, du besøger vores butikker, eller kontakt os via telefon eller e-mail osv.:

      · Dine grundlæggende oplysninger: dit fornavn, efternavn, ID-nummer, foretrukne starthilsen og kontaktoplysninger såsom adresse, postnummer, by, område, land, telefonnummer, e-mailadresse.

      · Dine XPENG-kontooplysninger: dit bruger-id, brugernavn, Google/Facebook-konto (hvis du bruger Google/Facebook-konto til at logge ind), telefonnummer og e-mailadresse, der er knyttet til kontoen, din adgangskode.  

      · Enhedsoplysninger: enhedsnavn, enhedstype, OS-version, skærmopløsninger, systemsprog, enheds-id, MAC-adresse, IP-adresse, cookie-id, Bluetooth-id og andre oplysninger, der er relateret til din enhed. 

      · Køretøjsoplysninger: Køretøjsidentifikationsnummer (VIN), køretøjsmodel, Bluetooth-id, ICCID og andre entydige enheds-id'er. 

      · Telematikdata for køretøjer: telematikdata vedrørende ydeevnen, brugen, driften og tilstanden af dit XPENG-køretøj, herunder klimaanlæg og temperatur, hastighed, status for døre, vinduer og porte, opladnings- og batteristatus, kilometertal, Bluetooth-forbindelsesstatus.

      · Aftale- eller servicehistorik: herunder reservationer, aftale om prøvekørsel, reparationshistorik for køretøjer, garantikrav, serviceposter og andre oplysninger, der er relateret til dine serviceaftaler eller -anmodninger.

      · Ordreoplysninger: dine købsoplysninger, ordreaftale og andre dokumenter relateret til din levering, såsom ID.

      · Økonomiske oplysninger, herunder betalings metode, bankkortoplysninger, betalingsstatus, beløb, momsnummer, faktura, finansiering, leasing eller kreditansøgningsoplysninger.

      · Placeringsoplysninger, fx placeringen af dit XPENG-køretøj og din placering til at finde de nærmeste butikker eller ladestationer samt steder, som du har gemt i appen. Vi kan bruge tredjepartskortprogrammer (fx Google Maps) til at hjælpe dig med at bekræfte din placering.

      · Kommunikations- og interaktionsoplysninger, fx optegnelser om kundeservice, tilfredshedsundersøgelser og tilbagemeldinger fra kunderne.

      · Forsikringsoplysninger: Hvis du vil have os eller vores autoriserede forhandlere til at levere forsikringen, skal vi eller vores forhandlere indsamle dit navn, dit personlige id, forsikringsaftaleoplysninger, køretøjsidentifikationsnummer (VIN) og andre oplysninger relateret til forsikringen for at opfylde din anmodning.

      · Jobansøgningsdata: herunder beskæftigelses- og uddannelsesoplysninger, fødselsdato, nationalitet, baggrundskontroloplysninger, CV-oplysninger, følgebreve eller arbejdsprøver.

      · Analysedata: aggregerede data vedrørende app- og websitebrugernes adfærd, brug og ydeevne på websteder. Vi kan bruge tredjepartsprogrammer (Google Analytics) til at realisere denne funktion.

      4. HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

      Vi bruger personoplysninger til at administrere og imødekomme dine service- og informationsanmodninger, til at forstå XPENG APP og brug af hjemmesiden og til at gøre vores produkter og tjenester så effektive som muligt.

      For at realisere vores produktfunktioner og -tjenester:

      Formål med databehandling

      Type personoplysninger

      Retsgrundlag for behandling

      Sådan oprettes og aktiveres din XPENG-konto

        Dit brugernavn, din adgangskode, din e-mail, dit telefonnummer eller din Google/Facebook-konto vedrører din XPENG-konto

        Oplysninger om køretøjer

        Opfyldelse af en kontrakt med dig

      For at opfylde og gennemføre dine ordrer, herunder reservationer, ordrer og forudbestillinger, leasing, salg af vognpark og andre transaktioner, der er indgået med os

        Dine grundlæggende oplysninger, herunder kontaktoplysninger

        Ordreoplysninger

        Økonomiske oplysninger

        Opfyldelse af en kontrakt med dig

      Sådan leveres service til forbundne køretøjer via XPENG APP

        VIN og bruger-id

        Telematikdata for køretøjer (fx kilometertal, batteri, hastighed)

        Bluetooth-oplysninger (fx MAC-adresse, Bluetooth-id, forbindelsesstatus)

        Oplysninger om placering

        Opfyldelse af en kontrakt med dig

      For at give dig opladningstjeneste

        Placeringsdata

        Telematikdata for køretøjer (fx batteri- og opladningsstatus)

        Ordreoplysninger

        Opfyldelse af en kontrakt med dig

      Sådan håndteres regninger, fakturaer og beskatning

        Dine grundlæggende oplysninger, herunder kontaktoplysninger

        Ordreoplysninger

        Økonomiske oplysninger

        Opfyldelse af en kontrakt med dig

        Nødvendigt for at overholde en lovbefalet forpligtelse

      For at formidle forsikringsservice til dig (på din anmodning)

        Dine grundlæggende oplysninger, herunder kontaktoplysninger

        Oplysninger om forsikringskontrakt

        Oplysninger om køretøj og udstyr

        Nødvendigt for at tage skridt på din anmodning, før du indgår en kontrakt

      Bemærk: Hvis du vælger en direkte betalingsgateway for at gennemføre dit køb, indsamler og gemmer vores autoriserede betalingsprocessor dine bankkortdata. Adyens fortrolighedspolitik.

      For at kommunikerer med dig:

      Formål med databehandling

      Type personoplysninger

      Retsgrundlag for behandling

      For at opfylde anmodninger eller serviceaftaler, du foretager til eller med os, herunder testkørsler, service- og eventaftaler, partnerskabsanmodninger.

        Dine grundlæggende oplysninger, herunder kontaktoplysninger (Bemærk: Vi kan kontakte dig for at bekræfte din reservation eller anmodning)

        Ordreoplysninger

        Aftale- eller servicehistorik (fx aftaleoplysninger, kundeservicehistorik)

        Opfyldelse af en kontrakt med dig, nødvendigt for at tage skridt på din anmodning, før du indgår en kontrakt

        Nødvendigt for vores legitime interesser: at administrere kundernes forespørgsler og anmodninger

      For at besvare eventuelle feedbacks, anmodninger, spørgsmål eller klager, du måtte have vedrørende vores produkter og tjenester (personligt, online, telefon, e-mail osv.)

        Dine grundlæggende oplysninger, herunder kontaktoplysninger

        Ordreoplysninger

        Oplysninger om kommunikation og interaktioner, herunder dine anmodningsoplysninger

        Opfyldelse af en kontrakt med dig, nødvendigt for at tage skridt på din anmodning, før du indgår en kontrakt

        Nødvendigt for vores legitime interesser: at administrere kundernes forespørgsler og anmodninger

      Tilmeld dig XPENG marketingkommunikation

        Kontooplysninger

        Ordreoplysninger

        Om du har givet dit samtykke

      At deltage i undersøgelser om din oplevelse med vores produkter og tjenester                                                                                                                                                                                                               

        Kontooplysninger

        Kontaktoplysninger

        Oplysninger om undersøgelse eller feedback

        Nødvendigt for vores legitime interesser: at forstå, analysere og forbedre kundeoplevelsen

      Behandling af jobkandidaternes personoplysninger for at evaluere ansøgninger om ansættelse

        Jobansøgningsdata (herunder navn, kontaktoplysninger, beskæftigelses- og uddannelsesinformation, CV)

        Nødvendigt for at tage skridt på din anmodning før du indgår en kontrakt

      For at sikre informationssikkerhed og for at forstå og forbedre vores produkter og tjenester.

      Formål med databehandling

      Type personoplysninger

      Retsgrundlag for behandling

      At registrere og forsvare os og dig mod uautoriseret adgang til data og for at øge informationssikkerheden

        Enhedsoplysninger 

        Logfiler over brugeraktivitet

        Nødvendigt for vores legitime interesser: at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af it-systemer

      For at overføre crash-logs til fejlfinding

        Kontooplysninger

        Relevante crash logs

        Om du har givet dit samtykke

      At forstå og analysere adfærd og brug af brugergrænseflader på app og hjemmesider for at forbedre vores tjenester

        Analysedata (aggregerede data om brugergrænsefladeadfærd, brug og analyse af app og hjemmeside. Nogle af disse data deles med Google Analytics)

        Nødvendigt for vores legitime interesser: at forstå, analysere og forbedre kundeoplevelsen

        Om du har givet dit samtykke (cookies på hjemmesiden)

      Bemærk: Vi bruger cookie og lignende sporingsteknologi til at give dig personlig oplevelse og til at forbedre vores hjemmeside. En “cookie” er en række oplysninger, der tildeler dig en unik identifikator, som vi gemmer på din computer. Din browser indeholder derefter det entydige id, der skal bruges, hver gang du sender en forespørgsel til vores hjemmeside. Vi bruger strengt nødvendige cookies til at få vores hjemmeside til at fungere. Vi vil også gerne indstille valgfrie “performance”-cookies til indsamling af besøgsdata på hjemmesiden samt “funktionelle” cookies til at give forbedret funktionalitet og personalisering. Vi bruger “målretnings”-cookies til at hjælpe os med at forstå, hvilket indhold besøgende værdsætter mest. Ved at aktivere disse cookies kan du hjælpe os med at levere en bedre hjemmeside til brugere som dig selv. Du kan finde flere oplysninger om cookies i vores cookiepolitik på vores hjemmeside. Hvis du vil justere din cookie-indstilling, kan du til enhver tid gå til nederste venstre hjørne af hjemmesiden for at justere.

      Vi bruger også Google Analytics til at indsamle aggregerede og anonymiserede besøgendes adfærd og brugsdata for vores app og hjemmeside. Vi bruger kun denne form for analyseværktøjer til at forstå brugen og effektiviteten af vores onlinetjenester. Hvis du vil vide mere om, hvordan Google Analytics behandler data, skal du gå til: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US 

      Andre omstændigheder

      Formål med databehandling

      Type personoplysninger

      Retsgrundlag for behandling

      For at påvise overholdelse af lovkrav

        Kontaktoplysninger

        Ordreoplysninger

        Oplysninger om køretøjer

        Nødvendigt for at overholde en lovbefalet forpligtelse

      For at forhindre tyverier, og for at sikre sikkerheden i butikkerne

        Videobilleder taget med overvågningskamera

        Nødvendig for vores legitime interesser: at overvåge sikkerheden af butiksaktiver og sikre de registreredes sikkerhed

      5. HVORDAN OPBEVARER OG BESKYTTER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

      Vi opbevarer de oplysninger, vi indsamler fra eller om dig i den tidsperiode, det er nødvendige for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt ved lov. Når oplysningerne ikke længere er nødvendige til disse formål, sletter vi dem eller opbevarer dem i en form, der ikke identificerer dig. Ved fastsættelsen af denne opbevaringsperiode tager vi højde for forskellige kriterier, herunder hvilken type tjenester, som du anmoder om, eller som leveres til dig, arten af vores forhold til dig, indvirkningen på de tjenester, vi leverer til dig, hvis vi sletter nogle oplysninger fra eller om dig, samt lovbefalede opbevaringsperioder.

      Vi vil træffe rimelige og passende foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse, ændring og ødelæggelse. Bemærk dog, at ingen sikkerhedsforanstaltninger kan være 100 % sikre og perfekte, og i det uheldige tilfælde, at der opstår en personoplysningerssikkerhedshændelse, vil vi rapportere det hurtigt og træffe afhjælpende foranstaltninger i overensstemmelse med lovens og tilsynsmyndigheders krav.

      Hvis du sælger eller overfører dit køretøj til en anden person, bedes du straks informere os, så vi kan afgøre, om der er behov for yderligere skridt for at undgå at videregive personoplysninger fra eller om dig til køberen eller erhververen af køretøjet.

      6. DATAOVERFØRSEL PÅ TVÆRS AF GRÆNSER

      XPENG er en global virksomhed. Dine personoplysninger opbevares inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), men dine personoplysninger kan tilgås fra XPENG's associerede selskaber uden for EØS ved levering af tjenester, såsom it-systemdrift og vedligeholdelse. Med hensyn til personoplysninger, der overføres uden for EØS, overholder vi gældende databeskyttelseslove, der giver tilstrækkelige garantier for overførsel af personoplysninger til lande uden for EØS. Før hver transmission analyserer vi transmissionsscenarierne og de risici, de kan udgøre, før vi beslutter, om vi sender. Vi bruger standardkontraktbestemmelser som overførselsværktøj til at implementere overførsel af dine personoplysninger på tværs af landegrænser. Vi implementerer også tekniske, organisatoriske og kontraktlige foranstaltninger for at sikre lovlig international dataoverførsel.

      Hvis du vil vide mere om internationale overførsler af personoplysninger, kan du kontakte os i henhold til vejledningen i afsnittet “Sådan kontakter du os” nedenfor.

      7. HVORDAN DELER VI DINE OPLYSNINGER?

      Vi vil ikke sælge dine personoplysninger til nogen på noget tidspunkt til noget formål. Vi vil kun dele dine personoplysninger på følgende måder:

      (a) Deles med XPENG's associerede selskaber. Vi kan dele oplysninger med XPENG's relevante associerede selskaber. Dine oplysninger kan kun deles med XPENG's associerede selskaber til eksplicitte og legitime formål, og delingen er udelukkende begrænset til oplysninger, der kræves af tjenesterne.

      (b) Deles med vores tjenesteudbydere eller forretningspartnere: Vi kan dele dine personoplysninger med vores tjenesteudbydere og forretningspartnere, når det er nødvendigt for at udføre tjenester på vores vegne, for eksempel vores autoriserede forhandlere, kundeserviceudbydere, vejhjælpsudbydere, betalingsprocessorer, leasingtjenestepartner, rekrutteringstjenesteudbyder, event/kampagnearrangør, analysetjenesteudbyder, tredjeparter (som du har godkendt) og andre professionelle tjenesteudbydere. Vi vil underskrive strenge databehandleraftaler baseret på gældende databeskyttelseslove med tredjepartsenheder, der modtager dine personoplysninger, hvilket kræver, at de træffer de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger og håndterer dine personoplysninger korrekt.

      (c) Deles med personer, du har givet tilladelse til: Hvis du giver en anden tilladelse til at bruge dit køretøj eller giver en andens konto tilladelse til at være bundet til dit køretøj, kan dine personoplysninger blive tilgået af tredjeparter, som du godkender, og du bør udvise forsigtighed, når du foretager sådanne tilladelser.

      (d) Deles med andre tredjeparter som krævet ved lov eller på anden måde: Vi kan efter eget skøn overføre eller videregive oplysninger, herunder oplysninger, der identificerer eller ikke identificerer dig, til en tredjepart, når:

      · Det er påkrævet i henhold til europæisk lovgivning.

      · Det er påkrævet af ministerier og retsmyndigheder til europæiske retshåndhævelsesformål.

      · Det er nødvendigt at håndtere nødsituationer.

      · Det er nødvendigt at forebygge eller stoppe mulig ulovlig, uetisk praksis.

      · Det er obligatorisk for at beskytte vores produkter og tjenester, og personlig og ejendomssikkerhed af tredjeparter eller offentligheden.

      8. HVILKE RETTIGHEDER HAR DU I FORHOLD TIL DEN DATABEHANDLING, VI UDFØRER?

      Som registreret person har du specifikke juridiske rettigheder, der er tildelt i henhold til persondataforordningen (GDPR) vedrørende de personoplysninger, vi behandler om dig. Vi giver dig mulighed for at få adgang til og styre de data, vi indsamler, bruger og deler fra eller om dig eller din brug af tjenesterne.

      (a) Elektronisk eller tekstkommunikation: Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsrelateret kommunikation, kan du fravælge at modtage dem ved at klikke på afmeldingsknappen i e-mails eller justere dine præferencer på XPENG APP. Bemærk, at vi stadig kan sende dig vigtige sikkerhedsmeddelelser/opkald eller problemer med produktservice, selvom du fravælger at modtage markedsføringsmeddelelser. 

      (e) Registreredes rettigheder: Du har ret til at anmode om adgang til og modtage oplysninger om visse af dine data (som vi opbevarer), til at opdatere og rette unøjagtigheder i disse oplysninger, til at begrænse eller slette oplysningerne, til at gøre indsigelse mod eller trække din tilladelse til at bruge oplysningerne på en bestemt måde tilbage. Du kan også have dataportabilitetsret med hensyn til de data, du frivilligt giver os. Hvis du ønsker at udøve de ovennævnte rettigheder, kan du kontakte os i henhold til vejledningen i afsnittet “Sådan kontakter du os” nedenfor.

      (f) Du kan også indgive en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS. Vi vil dog sætte pris på, at du først kontakter os for at forsøge at løse problemet. Du kan finde vores kontaktoplysninger nedenfor.

      9. PRIVATLIVETS FRED FOR BØRN

      Vi indsamler eller bruger ikke bevidst personoplysninger fra børn (vi definerer ”børn” som mindreårige under 16 år) uden forudgående, verificerbar tilladelse , som er givet eller godkendt af den, der har forældremyndigheden over barnet. Vi tillader ikke bevidst børn at bestille vores køretøjer, kommunikere med os eller bruge nogen af vores onlinetjenester.

      Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personoplysninger, bedes du kontakte os som angivet i afsnittet “Sådan kontakter du os” nedenfor. Vi vil træffe alle rimelige foranstaltninger for at slette oplysningerne så hurtigt som muligt og ikke bruge sådanne oplysninger til noget formål, medmindre det er nødvendigt for at beskytte barnets eller andres sikkerhed, som krævet ved lov.

      10. SÅDAN KONTAKTER DU OS?

      Du kan udøve dine registreredes rettigheder i forhold til os ved at udfylde denne formular, hvilket hjælper os med at behandle din anmodning korrekt.

      Hvis der er spørgsmål eller kommentarer, så kontakt os.

      Kontakt vores juridiske afdeling i EU via e-mail: data-privacy@xiaopeng.com; 

      Eller kontakt XPENG European Holding B.V. på Hoogoorddreef 11, 1101BA, Amsterdam, Nederlandene.

      11. HVORDAN OPDATERER VI DENNE POLITIK?

      Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik i henhold til ændringer i vores forretningsfunktioner og foranstaltninger vedrørende beskyttelse af personoplysninger. Hvis vi foretager ændringer i denne fortrolighedspolitik, opdaterer vi den via vores hjemmeside eller app. Hvis ændringer af denne fortrolighedspolitik får en grundlæggende indvirkning på behandlingens art eller på anden måde får en betydelig indvirkning for dig, giver vi dig tilstrækkelig forudgående varsel til at sikre, at du har mulighed for at udøve eventuelle registreredes rettigheder.  

      XPENG modeller
      P5
      P7
      Om XPENG
      XPENG brandet
      ESG-rapport
      XPENG-service
      Service- og reparationsoplysninger
      Finansiering & Leasing
      Kontakt XPENG
      Find os
      FAQ
      Kontakt os
      Relateret side
      Investorer
      Bliv medlem
      Fortrolighedspolitik
      |
      Cookiepolitik
      COPYRIGHT @2015-2022 XPENG EUROPEAN HOLDING B.V.